Mediacentrum

  • nl
  • en

Workshop Xerte voor docenten

13-12-2018 13:42

In het nieuwe jaar organiseert het team Multimedia (onderdeel van het Mediacentrum) een aantal workshops rond Xerte. Xerte is een authoring tool voor onderwijsmodules die je in de ELO kunt aanbieden.

Xerte Basis

Om te beginnen bieden we een instap workshop Xerte Basis. Deze workshop kun je volgen zonder enige voorkennis van het programma. Je leert de werkomgeving van Xerte kennen en hoe je daarbinnen een nieuwe Xerte (online Toolkit) module kunt aanmaken. Ook leer je in de workshop een aantal basismogelijkheden toepassen en bouw je een kleine Xerte module. Tot slot leer je hoe je die module kunt aanbieden aan je studenten. Als link of als pakket binnen je ELO.

Je kunt je nu voor deze workshop inschrijven via deze inschrijflink

Xerte Geavanceerd

In februari maken we ook de data voor de workshop Xerte geavanceerd bekend. In deze workshop  zullen we voortbouwen op de basis workshop. Basiskennis m.b.t. Xerte is wel een voorwaarde om aan deze module te kunnen deelnemen. Je leert meer geavanceerde opties kennen en toepassen. Je Xerte module wordt wat complexer, maar vooral meer interactiever. Je leert hoe je meer leeractiviteiten aan je Xerte module kunt toevoegen.

 

—————————————

Wil je meer informatie over de workshops, neem dan contact op met Erik Hulsken, team Multimedia, em.hulsken@windesheim.nl

 

Alle nieuwsberichten