Mediacentrum

Veelgestelde vragen AV-uitleen

 • Welke apparatuur kan ik lenen?

  Bij het Mediacentrum kun je video- en fotocamera’s, statieven en voicerecorders lenen. Bij het servicepunt van je domein wordt ook nog andere apparatuur uitgeleend. Kijk voor meer informatie hierover op de infosite van je domein.

 • Hoe kan ik materialen lenen?

  Je kunt zelf reserveren via deze link. Je reservering is pas definitief zodra deze is goedgekeurd door een medewerker van het Mediacentrum.

 • Hoe weet ik of mijn reservering is goedgekeurd?

  Zodra wij je reservering hebben goedgekeurd volgt een bevestigingsmail. Je kunt de gereserveerde AV-materialen vervolgens ophalen bij de balie van het Mediacentrum. Vergeet niet je medewerkers- of collegekaart mee te nemen.

 • Heb ik een pasje nodig om te kunnen lenen?

  Ja, alleen op vertoon van je medewerkers- of collegekaart kun je AV-materialen lenen.

 • Hoe lang mag ik apparatuur lenen?

  De uitleentermijn is maximaal twee weken.

 • Kan ik de uitleentermijn ook verlengen?

  Nee, de uitleentermijn van AV-materialen kan niet verlengd worden.

 • Wat gebeurt er als ik de materialen te laat inlever?

  Er is veel vraag naar uitleen van AV-apparatuur. Het materiaal moet tijdig weer beschikbaar zijn voor de volgende lener. Daarom hanteren wij bij te laat inleveren een boetebedrag van € 5.- per dag. De boete gaat in vanaf een half uur na het te laat inleveren.

 • Waarom moet ik tekenen voor ontvangst?

  De AV-materialen zijn erg kostbaar. Je tekent voor ontvangst om aan te geven dat je de materialen in goede staat hebt meegekregen.

 • Ik begrijp niet hoe de camera werkt

  Je kunt een korte uitleg krijgen bij de balie van het Mediacentrum.