Mediacentrum

 • nl
 • en

Veelgestelde vragen AV-uitleen

 • Welke apparatuur kan ik lenen?

  Bij het Mediacentrum kun je video- en fotocamera’s, statieven en voicerecorders lenen. Bij het servicepunt van je domein wordt ook nog andere apparatuur uitgeleend. Kijk voor meer informatie hierover op de infosite van je domein.

 • Hoe kan ik materialen lenen?

  Je kunt zelf reserveren via deze link. Je reservering is pas definitief zodra deze is goedgekeurd door een medewerker van het Mediacentrum.

 • Hoe weet ik of mijn reservering is goedgekeurd?

  Nadat je een reservering hebt geplaatst krijg je eerst een mail dat deze in behandeling is genomen. Zodra wij de reservering hebben goedgekeurd volgt nog een bevestigingsmail. Je kunt je gereserveerde AV-materialen vervolgens ophalen bij de balie van het Mediacentrum. Vergeet niet je medewerkers- of collegekaart mee te nemen.

 • Heb ik een pasje nodig om te kunnen lenen?

  Ja, alleen op vertoon van je medewerkers- of collegekaart kun je AV-materialen lenen.

 • Hoe lang mag ik apparatuur lenen?

  De uitleentermijn is maximaal twee weken.

 • Kan ik de uitleentermijn ook verlengen?

  Nee, de uitleentermijn van AV-materialen kan niet verlengd worden.

 • Wat gebeurt er als ik de materialen te laat inlever?

  Er is veel vraag naar uitleen van AV-apparatuur. Het materiaal moet tijdig weer beschikbaar zijn voor de volgende lener. Daarom hanteren wij bij te laat inleveren een boetebedrag van € 5.- per dag. De boete gaat in vanaf een half uur na het te laat inleveren.

 • Waarom moet ik tekenen voor ontvangst?

  De AV-materialen zijn erg kostbaar. Je tekent voor ontvangst om aan te geven dat je de materialen in goede staat hebt meegekregen.

 • Ik begrijp niet hoe de camera werkt

  Je kunt een korte uitleg krijgen bij de balie van het Mediacentrum.