Mediacentrum

Spelen met Spiegelingen

5-9-2019 16:20

In het X-gebouw is een expositie ingericht met foto’s van Koos Nuninga. Deze expositie “Spelen met spiegelingen” is een vervolg op de tentoonstelling “Spiegelingen…” die in 2018 in het Mediacentrum van de Hogeschool te zien was.

De expositie in het X-gebouw toont vooral veel foto’s die in Zwolle of in de regio Zwolle zijn genomen. Koos fotografeert graag onderwerpen met historische en geografische betekenis. Daarbij is hij gefascineerd door spiegelingen en symmetrie. Deze fenomenen komen in bijna al zijn foto’s terug. Voor het creëren van symmetrische effecten in zijn foto’s, ontwikkelde hij speciale technieken. Vaak combineert hij gespiegelde tegendelen van foto’s tot een nieuw geheel. Een aantal van deze ludieke compilaties is in deze tentoonstelling te zien.

Koos Nuninga (1962) studeerde geschiedenis en aardrijkskunde en is momenteel werkzaam als docent Nederlands als Tweede Taal (NT2). Als fotograaf is hij vrijwel autodidact.

De tentoonstelling is tot eind november, tijdens de openingstijden, te bezichtigen in de grote gang op de begane grond van het X-gebouw

Alle nieuwsberichten