Mediacentrum

Podium voor creatieve en kunstzinnige studenten en medewerkers

4-3-2019 16:01

Ben jij creatief? Schilder of fotografeer je graag? Maak je meubels, sieraden of beelden? Pak dan nu je kans om dit aan je medestudenten en collega’s laten zien!

Het Mediacentrum organiseert samen met Windesheim evenementen in het kader van Reuring op de Campus een tentoonstelling voor én door creatieve en kunstzinnige studenten en medewerkers van Hogeschool Windesheim.

In de entreehal van Windesheim hebben we op speciale panelen ruimte voor schilderijen, foto’s, tekeningen, grafiek of ander 2-dimensionaal werk. Voor sieraden of kleine beeldjes is er een (afsluitbare) vitrinekast. Maak je beelden, meubels of ander 3-dimensionaal werk? Ook dat is mogelijk.

Er is ruimte voor 1 of 2 werken per persoon, afhankelijk van de grootte van het werk en het aantal aanmeldingen. De tentoonstelling blijft tot de zomervakantie van 2019 hangen. Bij veel animo wisselen we de kunstwerken halverwege de periode.

Wil jij meedoen? Stuur dan vóór 21 maart een foto van het werk dat wat je wilt laten zien via de mail naar kunstuitleen@windesheim.nl. Vergeet niet de formaten van je kunstwerken te vermelden. Heb je een website waar je werk op staat, geef dan zeker ook even de URL hiervan door.

De tentoonstelling wordt geopend op donderdag 28 maart om 15.30 uur mét een hapje en een drankje. Heb je vragen bel dan even met Ineke Wierda – van der Woude, tel. 088 4696358 (aanwezig op ma/di/wo).

Alle nieuwsberichten