Mediacentrum

Tentoonstellingen

Maak je graag foto’s, schilder je of doe je iets anders creatiefs? En heb je een link met de Hogeschool als student, oud-student of medewerker? Of ben je beroepskunstenaar of -fotograaf? Wij bieden je de kans te exposeren. Drie keer per jaar zijn er leuke wisselende tentoonstelling op verschillende locaties.

De tentoonstelling kan bestaan uit foto’s over een studieproject of stage, maar natuurlijk mogen het ook mooie kunstzinnige foto’s zijn. Ook tekeningen, schilderijen of grafiek kun je bij ons exposeren. Voor klein ruimtelijk werk hebben we een afgesloten vitrinekast.

Ook organiseren we regelmatig een tentoonstelling waarmee Windesheimers aan elkaar kunnen laten zien hoe creatief we zijn, ondanks dat er geen kunstopleiding meer aanwezig is op de Hogeschool.

Je kan exposeren in het Entreegebouw gecombineerd met het Mediacentrum. Daarnaast is het mogelijk te exposeren in de gang op de begane grond van het X gebouw. Deze gang loopt van het sportgebouw naar de ingang van het X gebouw. En het is mogelijk om in Almere te exposeren.

Opleidingen mogen deze ruimtes ook inzetten voor een vakgerichte tentoonstelling. Wel graag tijdig aanvragen i.v.m. de jaarplanning.

Een tentoonstelling duurt maximaal 3 maanden.

Wil je zelf exposeren of iemand voorstellen? Stuur dan een mail naar Ineke Wierda – van de Woude via kunstuitleen@windesheim.nl.

 

Volg de mededelingen op Sharenet zodat je geen tentoonstelling mist.