Mediacentrum

Op reis met Els Vegter

18-3-2019 16:28

In het Mediacentrum is tot aan de zomervakantie een expositie ingericht met foto’s van Els Vegter.

Na in het verleden gewerkt te hebben met onder andere aquarel en acrylverf, uit Els tegenwoordig haar creativiteit in fotografie.
Een mooie hobby, waar ze voornamelijk tijdens vakanties de tijd, rust en aandacht voor kan vinden. Haar doel is mooie plaatjes ‘schieten’, met oog voor details en tegelijkertijd oog voor het geheel, de compositie.

De expositie die in het Mediacentrum te zien is, bevat beelden uit Egypte, Griekenland, Ierland, Denemarken en Sicilië. Els houdt ervan om het mooie van de natuur en het eigene van de mens te kunnen laten zien. Tijdens haar reizen zoekt ze altijd naar interessante manieren om deze schoonheid op beeld vast te leggen.

Els woont in Zwolle en werkt als studentendecaan bij de Hogeschool. Ze vindt het leuk een expositie te hebben in het Mediacentrum waar dagelijks veel studenten hard aan ‘t werk zijn. Ze hoopt de studenten in deze laatste periode van het schooljaar met haar foto’s te motiveren door ze het zicht te bieden op een welverdiende vakantie na hard werken.

De expositie is tijdens openingstijden van het Mediacentrum te bezichtigen vanaf nu t/m eind juni.

Alle nieuwsberichten