Mediacentrum

Mediacentrum geopend

12-5-2021 9:13

Vanwege de verruimingen voor het Hoger Onderwijs ben je van harte welkom in het Mediacentrum om gebruik te maken van een (stille) studieplek of het lenen van materialen. Dit kan nu weer zonder te reserveren. Wel hanteren we een maximum van 70 personen die aanwezig mogen zijn. Dit i.v.m. het waarborgen van de 1.5 meter afstand.
Wil je voor je naar het Mediacentrum komt zeker weten dat er een plekje voor je is, dan kun je altijd van tevoren even bellen (088 – 4699217) of een appje sturen naar 06-19016401.

Lenen

Ook materialen kun je weer lenen zonder vooraf te reserveren. Wil je toch liever een boek laten opsturen dan is dat ook nog steeds mogelijk. Hiervoor gelden wel de volgende voorwaarden:

 • Reserveer een boek of tijdschrift uit de catalogus. (Wanneer een boek is uitgeleend kan het iets langer duren voordat hij voor je beschikbaar is)
 • Ook materialen die onder de daguitleen vallen kun je reserveren en 3 weken lenen. (dit is een tijdelijke versoepeling i.v.m. de coronamaatregelen)
 • Boeken van de verplichte literatuurlijst of naslagwerken zijn niet uitleenbaar en kun je niet reserveren.
 • Wil je de boeken laten opsturen, stuur dan zodra je de reservering hebt geplaatst een mail naar mediacentrum@windesheim.nl
 • We sturen de boeken (gratis) op. Voor het laten opsturen geldt dat we maximaal 2 boeken per keer opsturen.
 • We sturen je een mail wanneer we de materialen hebben opgestuurd en zetten ze op je naam. We versturen de materialen naar het adres dat bij ons bekend is. Wil je de materialen op een ander adres ontvangen. Geef dit dan duidelijk door in je mail.
 • De uitleentermijn is 3 weken. Zorg ervoor dat je boeken uiterlijk op die datum in ons bezit zijn. Je kunt de boeken inleveren via de zelfservice of buiten openingstijden in de brievenbus gooien naast de ingang van het Mediacentrum.
 • Ook kun je ze opsturen naar:
  Hogeschool Windesheim
  t.a.v. Mediacentrum
  Postbus 10090
  8000 GB Zwolle
  De kosten voor het terugsturen zijn voor jezelf.
 • In de catalogus kun je zien welke materialen je hebt geleend.
 • We verlenen deze dienst onder voorbehoud van evt. nieuwe maatregelen.

Openingstijden

Vanaf maandag 17 mei gelden de volgende openingstijden:

Maandag 8.00 – 20.00 uur
Dinsdag 8.00 – 20.00 uur
Woensdag 8.00 – 20.00 uur
Donderdag 8.00 – 20.00 uur
Vrijdag 8.00 – 17.00 uur

Hou vooral ook onze website en social media kanalen (Facebook, Twitter en Instagram) in de gaten want hier vind je altijd de meest actuele informatie en geven we je tips hoe we je evt. (online) kunnen helpen.

Alle nieuwsberichten