Mediacentrum

Mediacentrum biedt studieruimtes

5-11-2020 16:01

Ook al moeten de bibliotheken helaas de komende weken de deuren weer sluiten, het Mediacentrum kan jullie gelukkig blijven ontvangen. Wij mogen geopend blijven omdat wij onder een onderwijsinstelling vallen.
Je kunt bij ons terecht voor het lenen en inleveren van materialen maar ook voor een studieplek, wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt met concentreren of thuis geen goede ruimte hebt om te studeren. Natuurlijk houden we ons hierbij aan alle maatregelen die binnen de Hogeschool gelden.

Studieplekken
Binnen het Mediacentrum zijn drie soorten ruimtes. Op de benedenverdieping mag je overleggen met je medestudenten (uiteraard met de nodige afstand). Ga je naar boven, dan kom je in een zogenaamd fluistergebied. Dus even iets overleggen mag,  maar dan wel op fluistertoon.

Ga je op de bovenverdieping in de ruimte áchter de klapdeuren aan het werk, dan vragen we je er rekening mee te houden dat dit een echte stilteruimte is, waar dus niet gesproken of overlegd kan worden.

Verbouwing
Op dit moment worden de gevels aan de buitenkant gerenoveerd. Dit geldt ook voor de buitenmuren van het Mediacentrum. Dit kan enige overlast veroorzaken.

Reserveren
Wil je verzekerd zijn van een plekje bel, mail of app dan, op de dag dat je wilt komen, naar het Mediacentrum om te vragen hoe druk het is. Evt. kunnen we dan een plek voor je reserveren.

Mail: mediacentrum@windesheim.nl
Tel: 088 -4699217
WhatsApp: 06- 19016401

 

Alle nieuwsberichten