Mediacentrum

Laatste nieuws vanuit Multimedia Producties

7-7-2020 15:00

Docenten en studenten zijn weer van harte welkom in de studio’s van Multimedia Producties. Er zijn enkele voorzorgsmaatregelen getroffen zodat er op veilige afstand gewerkt kan worden.

Zo is MMP tot aan de zomervakantie alleen geopend op afspraak en is er een aangepaste looproute voor onze gasten. Daarnaast is het maximaal aantal aanwezigen voor deelname in de studio’s teruggebracht naar 2 personen.

Na de zomervakantie volgen er mogelijk nog enkele wijzigingen in verband met de verbouwingen die dan in en rondom het B-gebouw plaatsvinden. Deze verbouwingen kunnen mogelijk overlast bezorgen waardoor er geen of in beperkte mate opnames mogelijk zijn. We houden je hierover op de hoogte via onze website en/of de eerstvolgende nieuwsbrief.

Daarnaast kan je ook nog steeds virtueel bij ons terecht met vragen over de toepassing van multimedia in het onderwijs en/of de ondersteuning op het gebied van video montage. We denken graag met je mee en helpen je didactiek te versterken met audiovisueel beeldmateriaal op diverse manieren.

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail naar: mmp@windesheim.nl of bel naar: 088 469 9222

Alle nieuwsberichten