Mediacentrum

  • nl
  • en

ISBN aanvragen

Ben je medewerker van Windesheim en heb je bijvoorbeeld een artikel voor een vakblad/wetenschappelijk tijdschrift, een hoofdstuk van een boek of een onderzoeksrapport geschreven? Stuur dit dan naar het Mediacentrum voor opname in de HBO-Kennisbank. Hiermee vergroot je je zichtbaarheid en kunnen anderen (ook van andere disciplines) jouw inzichten gebruiken, bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van beleid of het oplossen van vraagstukken.

ISBN aanvragen

Voor officiële digitale publicaties van Windesheim kun je via het Mediacentrum een ISBN aanvragen. Door een ISBN aan te vragen kan je publicatie bij een boekhandel worden besteld. Omdat het om een digitale publicatie gaat, stuurt het Mediacentrum de link naar de boekhandel, de klant kan de publicatie dan zelf uitprinten.

Windesheimpublicaties vallen onder een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie.  Dit betekent dat de kennis uit deze publicaties hergebruikt mag worden als basis voor de ontwikkeling van nieuwe kennis mits de naam van de auteur en/of Windesheim erbij vermeld wordt.

Heb je vragen? Neem contact op met Esther Eisen-Tijssen

Direct naar het formulier