Mediacentrum

InfoWijzer en TaalporTaal

5-9-2019 14:05

Heb je als student of medewerker ondersteuning nodig bij jouw literatuuronderzoek of bij bronvermelding volgens APA, auteursrecht of publiceren? Dan kun je vanaf 16 september iedere werkdag van 10.00-12.30 uur terecht bij InfoWijzer op de eerste verdieping van het Mediacentrum (kamer B1.21). Via mediacentrum@windesheim.nl kun je een afspraak maken. Zonder afspraak binnenlopen kan ook wanneer er geen andere afspraak is ingepland.
Ben je niet in de gelegenheid naar Zwolle te komen, bijvoorbeeld omdat je student in Almere bent, dan helpen we je graag online. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden: tussen 10.00-12.30 uur en vooraf een afspraak maken via mediacentrum@windesheim.nl.

TaalporTaal

Naast ondersteuning van InfoWijzer kun je vanaf 16 september iedere werkdag van 13.00-15.30 uur terecht in het Mediacentrum (B1.21) voor het TaalporTaal.

Bij het TaalporTaal word je individueel ondersteund op het gebied van de Nederlandse taal. Samen met een ervaren docent Nederlands bespreek je bijvoorbeeld de feedback op een verslag, of de eerste versie van je scriptie. Medewerkers van het studiesuccescentrum helpen je om er zelf een betere tekst van te maken. Ook als je wilt werken aan je presentatievaardigheden kun je hier terecht, of wanneer je je kennis van spelling en grammatica wilt opfrissen.

Een afspraak voor het TaalporTaal maak je via studiesuccescentrum@windesheim.nl. Binnenlopen zonder afspraak mag ook wanneer er geen andere afspraak is ingepland. Komt een ander tijdstip je beter uit? Maak gerust een afspraak via de balie van het Studiesuccescentrum (C0.86), telefoon 088 – 469 91 00.

Alle nieuwsberichten