Mediacentrum

  • nl
  • en

Dienstenaanbod

Team Multimedia ondersteunt het onderwijs bij het maken van onderwijsmateriaal, met name bij het vervaardigen van video’s. Hierbij maken we gebruik van speciaal ingerichte studio’s. In onze grote studio kunnen opnames worden gemaakt voor een groene wand. Hierdoor kan in de bewerking de achtergrond worden veranderd in wat je maar nodig hebt.

studio Mediacentrum Windesheim

Ook hebben we een speciaal ingerichte studio voor het produceren van screencasts en kennisclips. Je kunt daarbij gebruik maken van een Lightboard. Dit Lightboard biedt zeer bijzondere didactische opties voor het maken van kennisclips.

lightboard

Wil je opnames laten maken van hoorcolleges en gastcolleges (weblectures)? Ook daarvoor kun je terecht bij het team Multimedia. Hierbij kunnen we eventueel ook live streamen.
Naast videoproducties in diverse formats ondersteunt het team ook audio opnames.

In sommige gevallen werken we samen met andere organisaties, bij voorkeur uit onze eigen regio. Zoals met het jonge Zwolse bedrijf Brainstud. Brainstud is gespecialiseerd in vervaardiging van whiteboard– en 2D-animaties. Wil je meer weten over het werkproces in geval van samenwerking en de bijkomende kosten? Deze kun je vinden in deze flyer  of neem contact op met Erik Hulsken of Wim de Jonge van het Mediacentrum

Voor innovatie rondom onderwijscontent is het E-lab Mediacentrum aanspreekpunt. Het E-lab maakt ook deel uit van team Multimedia en werkt nauw samen met het onderwijs.