Mediacentrum

  • nl
  • en

Afstudeerwerken

Twintig weken ben je intensief bezig met afstuderen. Je verwerkt de kennis en ervaring die je de afgelopen jaren hebt opgedaan gecombineerd met nieuwe kennis uit de praktijk in een eindproduct. Wanneer je dit hebt afgerond gaat de opdrachtgever ermee aan de slag en verder verdwijnt het stuk in het Windesheimarchief. Zonde! Op deze manier gaat er veel kennis verloren.

Het kan anders. Het Mediacentrum biedt je namelijk de mogelijkheid om je scriptie in de HBO-Kennisbank te laten opnemen. Dat biedt een aantal voordelen. Recruiters doorzoeken databanken waar scripties in gepubliceerd zijn om geschikte kandidaten te vinden. Daarmee is je scriptie je visitekaartje. Verder kunnen andere organisaties  leren van jouw bevindingen. En wanneer je hebt aanbevolen dat er nader onderzoek gedaan moet worden kunnen andere studenten dit weer verder oppakken.

Wil je graag weten wat je moet doen om je afstudeerwerk te publiceren in de HBO-Kennisbank? Neem dan contact op met Esther Eisen-Tijssen (emd.eisen-tijssen@windesheim.nl)